Ознаке

Srbi su poslednjih sedamdeset godina pod stresom kada vide avion. Nije ni čudo kad su iz aviona prštale bombe ubijajući ljude, i to 1941, pa 1944. i na kraju, nadajmo se i poslednji put, 1999. godine. I danas su avioni srpska noćna mora. Samo što je ubijanje iz njih sada na odloženo, zamotano u ukrasni papir i mašnicu. Da ne primetimo. Skoro pa „humano“, kako kažu.

Leti avion kroz Srbiju, mislimo putuju ljudi, razgledaju svet, kad ono svet razgleda nas. Preleti Srbiju uzduž i popreko, zapraši nas i zbriše! Ti „avoni ubice“ na nebu ostavljaju kemtrejls – guste bele tragove koji satima ostaju na nebu, a sadrže hemijske otrove – barijum, aluminijum, mangan, radioaktivne materije, pesticide.

O tome je prvi Kurir izvestio javnost i apelovao na državu da spreči trovanje! Da smo bili u pravu i da kemtrejls zaista postoji, potvrdili su i švedski političari, koji su odlučili da se bore protiv ove nehumane pojave, a nedavno su i američki naučnici priznali da specijalizovanim avionima regulišu klimu, aluminijum-dioksidom, barijumovim solima i drugim jedinjenjima, a sve to zarad sprečavanja globalnog zagrevanja. Oni su svoj projekat nazvali „humanim“. Baš su humani, ali neka svoju humanost vežbaju na drugima, a ne nad Srbima. Ima još zemalja na svetu, isprobavajte, testirajte, kontrolišite klimu, nazovite svoje akcije bilo kojim imenom, ali se ne poigravajte s nama. Dosta smo bili zamorčići. Vreme je da odahnemo i da ne strepimo kad vidimo letelicu na nebu.

(Izvor: Silvija Slamnig, novinarka rubrike Vesti „Kurira“, Komentar dana: videti više: http://www.kurir-info.rs/dosta-je-srbija-bila-zamorce-clanak-508138 )