Изабрано

У овој рубрици ћемо публиковати у целини чланке публиковане или штампане у електронским или штампаним медијима, а директно се тичу судбине, будућности, идентитета, мистерија, непознатог, пропадања или уништавања Србије.

_________________________________________________________

(Одабрао проф. Батуран) (SRBI KAO ZAMORCICI …KO JE ODGOVORAN ZA OVO??? )

Србима прете нервни слом и опасна обољења од ХААРП америчких антена

Друштво | 20. јул 2012. | 16:46
С. Миловановић
БЕОГРАД – Антене ХААРП система инсталиране у селу Бељина код Барајева на свега 50 километара од Београда, о чему је „Правда“ детаљно писала претходних дана, не престају да интригирају српску јавност. Иако је овај систем пре неколико година постављен код Барајева, а од трећег маја ове године почео и званично са дејством, мало ко у нашој земљи зна шта је тачно ХААРП и које су његове последице.
Програм ХААРП чини мноштво низова радиотрансмитера огромне снаге и одговарајућих инструмената за детекцију. Тачније, састоји се од преко 180 антена смештених на неколико хектара. Централни ХААРП комплекс смештен је близу Геконе, малог места на Аљасци. Ови моћни трансмитери свакодневно, у континуитету, одашиљу преко 3.000.000 вати користећи шест генератора јачине 3,6 хиљада коњских снага. То је 100 пута снажнији одашиљач од оних какве на пример, у Европи користи британска национална ТВ мрежа Би-Би-Си.
Међутим, пулсна енергија коју одашиље ХААРП може бити и више десетина хиљада пута јаче. Творац ХААРП-а је др Бертран Истлунд са Колумбија универзитета, а први изграђен грејач на Аљасци испробан је још 1996. године и то врло успешно, на снази од око 20 милијарди вати. Амерички Сенат сваке године одобрава у просеку 20 милијарди долара за усавршавање система ХААРП. Овај систем има вишеструке функције и много је више од изучавања феномена поларне светлости и радио-комуникација, како тврде званичници истраживачког Геофизичког института на Аљасци и њихови финансијери – Ратна морнарица и Ратно ваздухопловство САД. Армија САД је са ХААРП-ом поставила следеће циљеве:
– Комуницирање са подморницама у великим дубинама океана, помоћу радијација екстремно нисте фреквенције (ЕЛФ);
– Продирање на исти начин у земљино тло, ради претраживања скривених тунела, или подземних скровишта од војног интереса;
– Заштита територије Америке од непријатељских авиона и интерконтиненталних балистичких пројектила;
– Уништавање непријатељских сателита;
– Распознавање врста пројектила који се приближавају америчкој територији;
– Ометање и апсолутно онемогућавање комуникација на одређеним подручјима;
– Мењање хемијске структуре виших слојева атмосфере, односно програмирање климе на жељеном делу планете;
– Изазивање земљотреса;
– Контрола менталних функција и реакција милиона људи;
– Управљање здрављем људи и биолошким процесима на Земљи.
Највиши званичници САД никада нису желели да се изјашњавају о улози ХААРП система ван Америке, а на крају свог другог мандата Џорџ Буш је 2007. године говорио о томе како су револуције у Европи дефинитивно постале „плишане“, а као конкретне примере навео је Украјину и Србију. На питање италијанског новинара да ли и ХААРП систем има улогу у спровођењу „демократских револуција“, Буш се само насмешио и елегантно избегао одговор.
Антенски систем ХААРП се, с друге стране, не налази у Русији, Кини, Казахстану, Украјини, Финској, Шведској, Венецуели, Куби, Колумбији, Гренланду, Новом Зеланду, Јужној Африци.
Да ХААРП може имати врло конкретне и нимало пријатне утицаје на човека, говорио је и руски физичар Сергеј Козловски још почетком прошле деценије, наводећи притом да су главобоље, малаксалост и агресија само „најбезазленији“ проблеми које ХААРП може донети, а да стални удар на психу и ментални склоп може узроковати и веома тешка психичка обољења и нервни слом.
Јованка Бранковић, која већ пет година свако лето проводи у Барајеву, за „Правду“ каже да је веома узнемирена после текстова о антенском склопу који се налази на само осам километара од њене куће, али да и сама осећа појачане главобоље у последња два месеца и то доводи у везу са ХААРП антенама.
– Баш од почетка маја када је ХААРП систем почео са радом, почела сам да осећам свакодневне главобоље, а не памтим када ме је глава пре тога болела јер су миран живот и чист ваздух у Барајеву били и разлог да из вреве Београда лета проводим овде. Није се то само мени дешавало, и комшије су ми се исто жалиле, а једна пријатељица две куће од мене је десетог маја приметила да је небо предвече било крајње необично црвено са белим пругама, иако ниједног авиона није било у близини који би те пруге правио. Није ми нимало свеједно што се у нашој близини налази тај ХААРП, и зашто нико од државних органа није народу објаснио шта је то и због чега те антене које утичу на мозак морају да се налазе у Барајеву и Србији – пита се госпођа Бранковић.
(Текст објављен у целини у београдској „Правди“ –  http://www.pravda.rs/2012/07/20/srbima-prete-nervni-slom-i-opasna-oboljenja-od-haarp-americkih-antena/  )

ЛеЗ 0003774   

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s